MelnicaDon
- Залишив коментар у темі Крауд маркетинг для підвищення DR 1 тиждень, 6 днів тому
-
Дякую, що поділилися досвідом. Зараз дійсно все більше говорять про те, що просте нарощування посилань «для галочки» вже не дає того ефекту, що раніше. Логічно, що більш природні формати, де є користь для читачів і нормальний контекст, працюють стабільніше. Цікаво було прочитати про результати саме в довшій перспективі, а не одразу після старту. Думаю, багатьом буде корисно звернути увагу на такий підхід і тверезо оцінювати його як частину загальної стратегії, а не чарівну кнопку.
- Залишив коментар у темі сатанів лікування 1 тиждень, 6 днів тому
-
Дякую за відгук, звучить дуже цікаво. Підкажіть, будь ласка, з якими саме проблемами або захворюваннями ви зверталися і що входило у програму лікування? Цікаво зрозуміти, для яких станів такі курси найбільш ефективні.
- Залишив коментар у темі Інтернет-магазин меблів 1 місяць, 1 тиждень тому
-
Дякую за корисний огляд магазину. Дійсно, Меблі-24 має дуже широкий асортимент і зручно, що в одному місці можна підібрати меблі майже для всіх кімнат — від кухні до дитячої. Хочу додати, що при комплексному оновленні інтер’єру важливо не забувати і про ванну кімнату. Якщо ви шукаєте якісні та стильні рішення саме для цього простору, раджу звернути увагу на меблі для ванних кімнат від Sanwerk — тут зібрані сучасні та практичні варіанти тумб, шаф і комплектів, які добре поєднуються з різними стилями інтер’єру: https://www.sanwerk.ua/catalogue/mebely-dlya-vannyh-komnat/ У поєднанні з меблями з Меблі-24 це дозволяє створити цілісний, функціональний і стильний дім без зайвих переплат. Думаю, такий підхід буде корисним для багатьох, хто планує ремонт або оновлення житла.