Поліграфолог

serpetskiyvaleriy
Відправлено 4 дня, 10 годин тому в розділ ОСББ, переглянуто 12 раз(-ів)

Львів'яни, ділюсь досвідом. Довго не наважувався, але пішов перевірити дружину на зраду. Бо постійні затримки "на роботі", закритий телефон, зміна паролів — це зводило з розуму. Знайшов офіс у Львові за адресою https://polygraph-ukraine.com.ua/lokatsiji/detektor-brekhni-lviv/ подзвонив, записався. Поліграфолог спочатку провів безкоштовну консультацію, пояснив, що питатимуть лише про факти (чи був статевий контакт з іншим, чи є паралельні стосунки), а не про думки чи фантазії. Дружина погодилась добровільно, бо теж втомилась від сварок. Процедура тривала близько 2 годин, вартість — від 5000 грн. Результат: зради немає, а затримки через підробіток репетитором, про який вона соромилась сказати. Я видихнув. Якби я не зробив цього, то продовжував би мучити себе та її безпідставними підозрами. Поліграф дав мені факт, а не домисли. І знаєте, це варте кожної гривні. Тому якщо ви у Львові та маєте сумніви щодо вірності партнера — не ґвалтуйте свою психіку, йдіть до професіоналів. Точність 95-98% — це не реклама, це реальна робота. Тільки обирайте серйозний центр з досвідом, а не підвальні контори.

Коментарі відсутні.
  • Додайте перший коментар!

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ