Де можна замовити іграшки для дорослих без ризику?

ловец
Відправлено 4 дня, 18 годин тому в розділ ОСББ, переглянуто 18 раз(-ів)

Можливо, хтось підкаже нормальний інтернет-магазин, де можна замовити іграшки для дорослих без ризику отримати щось неякісне або зовсім не те, що було на фото? Хочеться, щоб був вибір, адекватні описи, нормальна українська версія сайту і конфіденційна доставка, бо це не та покупка, яку хочеться обговорювати з усіма навколо.

Кількість коментарів: 1
  • сулима
    4 дня, 18 годин тому

Я не люблю сайти, де все виглядає хаотично, а тут секс шоп NoTaboo https://aaaa.in.ua/uk/igrushki/vibratory-i-falloimitatory/ зроблений доволі акуратно: можна зайти, спокійно розібратися з категоріями і не відчувати себе ніяково. Для мене великий плюс — нормальна структура магазину, бо коли людина замовляє такі речі вперше, їй важливо не просто побачити товар, а зрозуміти, чим один варіант відрізняється від іншого. Там можна орієнтуватися за типом продукції, дивитися описи, підбирати під власні потреби й бюджет. Також я б звертав увагу на матеріали та догляд, бо це впливає і на комфорт, і на довговічність. Щодо доставки — зазвичай такі магазини роблять нейтральне пакування, і це дуже зручно, бо ніхто сторонній не бачить, що саме всередині. Загалом варіант нормальний, якщо хочеться замовити без зайвого стресу.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ