Хто де брав гарні келихи для вина?

Фентти
Відправлено 1 тиждень, 3 дня тому в розділ ОСББ, переглянуто 30 раз(-ів)

Друзі, порадьте магазин, де можна купити красиві келихи для вина, але без космічних цін. Хочеться щось стильне для вечорів удома, бо старі вже всі різні й половина побита після свят. Бажано, щоб був вибір і не треба було чекати доставку вічність. Якщо брали десь і реально сподобалась якість — поділіться, будь ласка. Люблю такі речі купувати по рекомендаціях, а не наосліп.

Кількість коментарів: 1
  • vsav
    1 тиждень, 3 дня тому

Моя подруга Наталка, яка проводить домашні дегустації вин, завжди скаржилася, що звичайні фужери з супермаркету вбивають букет навіть найкращого каберне – і тоді ми вирішили оновити її колекцію саме келихи для вина https://forward-ua.com/bokaly-dlya-vina з професійної серії. Після довгих пошуків зупинилися на інтернет-магазині Форвард, бо тамтешні моделі виготовлені з безсвинцевого кришталю, витримують тонке огранювання та мають ідеальну форму тюльпана для аерації напою. Доставка була швидкою по Україні, тому вже за три дні ми розпаковували шість витончених келихів на тонкій ніжці – кожен з них ніби створений для того, щоб підкреслити фруктові тони червоного сухого або мінеральність білого. Переваги відчутні одразу: скло настільки прозоре, що здається невидимим, а край келиха такий тонкий, що рідина тече безперешкодно, не обпікаючи губи. Через місяць користування Наталка помітила, що вино розкривається швидше, а післясмак триває довше – це впливає навіть на недорогі сорти. Ще одним плюсом стала гарантія якості: один келих зачепився під час миття, але Форвард без проблем замінив його за актом. Раджу всім, хто любить влаштовувати вечірки з душевними бесідами, не економити на подачі, адже правильний посуд робить напій справжнім мистецтвом. Навіть мій чоловік, який раніше не розрізняв вина, тепер захоплено нюхає кожен новий келих – ось що означає якісний інвентар. Я вже планую наступне замовлення, щоб подарувати такий самий набір батькам.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ