Професійний кондитерський інвентар

Linalina
Відправлено 1 тиждень, 4 дня тому в розділ ОСББ, переглянуто 31 раз(-ів)

Шукаю надійні джерела для придбання професійного кондитерського інвентарю: форми для випічки, силіконові килимки, насадки та інші інструменти для десертів. Хочу, щоб матеріали були якісні, харчові та витримували щоденну роботу. Хто вже купував таке обладнання, підкажіть, які магазини або бренди реально варто розглядати?

Кількість коментарів: 1
  • Жуля
    1 тиждень, 1 день тому

Я теж довго мучилася з дешевими насадками, які гнулися в руках, та силіконом, що мав неприємний запах при нагріванні в духовці. Потім мені порадили інтернет-магазин Kondyter, там можна купити все для кондитера https://kondyter.com.ua/ Хочу сказати, що я нарешті забула про ці проблеми з якістю інструментів. Я замовила там набір професійних форм та посилені кондитерські мішки, які витримують навіть тугий крем і не лопаються в найвідповідальніший момент. Дуже подобається, що весь інвентар виконаний з сертифікованих харчових матеріалів, тому він абсолютно нейтральний до продуктів і не змінює смак десертів. Вибір на сайті просто величезний, від базових кілець до складних молдів, тому можна зібрати повний робочий комплект в одному місці.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ