Потрібен стоматолог

MillerMark
Відправлено 2 тижні, 6 днів тому в розділ ОСББ, переглянуто 39 раз(-ів)

Останнім часом помітив що зуби почали кришитися по краях і виглядають погано. Шукаю в Луцьку клініку де спочатку проведуть нормальний огляд і складуть зрозумілий план лікування зубів з реальними цінами. Хочу розуміти що саме потрібно робити і в якій послідовності, а не просто чути загальні слова від лікаря?

Кількість коментарів: 2
  • AlexKravec
    2 тижні, 6 днів тому

У мене теж таке було і я радий що вчасно зайнявся цим питанням. Збереження Зубів саме так і працює, першим ділом роблять повноцінний огляд і складають чіткий план лікування зубів з орієнтовною вартістю ще до початку будь-яких процедур. Є навіть лікування зубів під мікроскопом, що дозволяє побачити проблему там де звичайним оком не розгледіти. На https://savetooth.com.ua/ детально описаний весь підхід до діагностики і лікування. Збереження Зубів нічого зайвого не нав'язує, перевірено особисто.

• afrika
    2 тижні тому

Вибір стоматолога базується на вивченні відгуків, кваліфікації лікаря (дипломи, досвід), сучасності обладнання клініки (рентген, візіограф) та наявності гарантії на послуги. Хороший фахівець пропонує варіанти лікування, працює зі збільшенням (мікроскоп) та не починає роботу без діагностики.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ