Догляд за літніми людьми у Львові – хто звертався в пансіонат «Опіка 24/7»?

Loria
Відправлено 5 місяців, 1 тиждень тому в розділ ОСББ, переглянуто 167 раз(-ів)

Привіт усім! Потрібна порада. Моя мама після інсульту потребує постійного догляду та реабілітації. Я працюю, чоловік працює, діти – фізично не можемо забезпечити їй цілодобову увагу вдома. Шукаємо будинок для літніх людей у Львові. Знайшла сайт https://opika24-7.com.ua/uk/lviv/poslugy-lviv/ – це пансіонат «Опіка 24/7». Пишуть, що мають різні послуги: патронаж, реабілітацію, догляд за лежачими, навіть перевезення. Хтось має досвід? Як там умови, персонал, ціни? Чи дійсно допомагають? Буду дуже вдячна за будь-яку інформацію!

Кількість коментарів: 3
  • Anton
    5 місяців, 1 тиждень тому

Вітаю! У моєї свекрухи була схожа ситуація після перелому шийки стегна – потребувала професійного догляду. Ми звернулися в «Опіка 24/7» у Львові півроку тому. Можу поділитися враженнями.

По-перше, дуже зручно, що вони пропонують безкоштовне перевезення «від ліжка до ліжка». Забрали свекруху додому на спеціально обладнаному автомобілі з ношами – для нас це було величезне полегшення.

По-друге, місце розташування – пансіонат знаходиться в хвойному гаю, неймовірно тихо, свіже повітря, спокійна атмосфера. Для літніх людей це ідеально, адже природа заспокоює і знижує стрес.

Умови в пансіонаті справді гарні. Чисто, світлі кімнати, функціональні ліжка, протипролежневі матраци. Персонал – справжні професіонали з медичною освітою, дуже уважні. Свекруха отримувала весь необхідний догляд: гігієна, профілактика пролежнів, лікувальна фізкультура, контроль тиску. Їй навіть допомагали відновлювати навички ходьби.

Харчування 5-разове, збалансоване, враховують рекомендації лікаря. Ми завжди могли приїхати в гості, зателефонувати, дізнатися про стан.

Свекруха прожила там три місяці, поки не стало краще. Зараз вона вдома, але ми дуже задоволені, що свого часу обрали «Опіка 24/7». Ціни, до речі, адекватні, можна все попередньо розрахувати на сайті.

Тож я дуже рекомендую. Якщо матимеш питання – пиши в особисті, розкажу детальніше. Тримайтеся!

• MaryKarson
    6 днів, 21 година тому

Я бы все таки на вашем месте поступила, как и мы , и наняла сиделку для пожилого человека. Так будет спокойнее и комфортнее всем. И вам , и вашему пожилому родственнику. Есть надежное агентство Милена https://milena-life.od.ua/ , вы можете к ним в любой момент обратиться и вам помогут с поиском опытной сиделки. Тоже к ним обращалась . Остались самые хорошие впечатления от сотрудничества. Все вопросы решались быстро, сотрудники были доброжелательны и всегда готовы ответить на любые вопросы.

• LionaFox
    3 дня, 20 годин тому

Я думаю, вам понравится по всем параметрам https://osen-gizni.com.ua/ru/budynok-dlya-lyudej-pohylogo-viku-osin-zhyttya-u-lvovi частный дом для престарелых Львов «Осень жизни». Это место специально создано для безопасного проживания пожилым людям. Хорошее место с доброжелательными сотрудниками и уютной обстановкой. Видно, что здесь работают люди, которым действительно небезразличны постояльцы. Моя бабушка там намного лучше себя чувствует, ей там комфортнее чем дома.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ