Adım Fəridir, otuz beş yaşım var, Bakıda yaşayıram. Ailəliyəm, iki övladım var. İnşaat şirkətində mühəndis işləyirəm, qazancım yaxşıdır, amma həyat bahadır, bilirsiniz. Uşaqların xərcləri, kirayə, avtomobil, bir də arzular... hamısı pul istəyir. Ən böyük arzumuz Qəbələdə kiçik bir ev almaq idi. Uşaqlar üçün, həftə sonları getmək üçün, təbiətdə vaxt keçirmək üçün. İllərdi yığırdıq, yavaş-yavaş bir şeylər edirdik.
Üç il əvvəl nəhayət Qəbələdə kiçik bir ev aldıq. Köhnə idi, təmirə ehtiyacı var idi. Amma yavaş-yavaş edərik dedik. Hər ay maaşdan bir az qıraqa qoyurduq, təmirə xərcləyirdik. Ötən ilə qədər evin yarısını təmir etdik. Qalmışdı ikinci otaq, mətbəx və bir az da həyət. Təxminən iki min manat lazım idi işləri bitirməyə. Amma artıq pulumuz qalmamışdı. Bir az yığım gözləyirdik.
Dörd ay əvvəl maaşımdan bir az qıraqa qoydum, beş yüz manat yığıldı. Qaldı min beş yüz. Arvad dedi: "Fərid, bəlkə kredit götürək, bitirək evi, qurtaraq". Amma kredit istəmirdim, faizlər çoxdu. Düşündüm, gözləyək, yığaq. Amma hər ay xərclər çoxalırdı, yığmaq çətinləşirdi.
Bir gün iş yoldaşım Nicat mənə dedi: "Fərid, sən heç onlayn kazinoda oynamısan?" Güldüm, dedim: "Nicat, mən nə kazinosu, işim-gücüm var". Dedi: "Mən də oynamırdım, amma keçən ay bir dostum məsləhət gördü, başladım. İyirmi manat yatırdım, beş yüz manat qazandım". Bir az maraqlandım. Soruşdum: "Hansı saytdır?" Dedi: "Mostbet. Çox rahatdır, mobil proqramı da var. İstəyirsən, sənə link göndərim". Dedim: "Göndər, bir baxım".
Axşam evə gəldim, Nicatın göndərdiyi linkə baxdım. Proqramı yükləmək üçün axtardım, gördüm ki, mostbet apk download apkpure https://patthana.net yazıb tapmaq olar. Elə də etdim. Apkpure saytından proqramı yüklədim, qurdum. Açdım, qeydiyyatdan keçdim. Oyunlara baxmağa başladım. Çox maraqlı gəldi. Rəngarəng, həyəcanlı, müxtəlif. On manat yatırdım, oynamağa başladım. Uddum da, uduzdum da. Əyləncəli idi, vaxt keçirdi.
Bir neçə gün belə keçdi. Hər axşam işdən qayıdandan sonra bir az oynayırdım. Böyük mərclər etmirdim, sadəcə əylənirdim. On manat iyirmi oldu, iyirmi qırx oldu, qırx səksən oldu. Arvada demədim, bilmirdi. Öz içimdə bir oyun idi, bir həvəs.
İyirmi gün sonra, bir gecə böyük uduş gəldi. Seçdiyim oyun "Gates of Olympus" idi. Zevs, tanrılar, ildırımlar. On manat mərc qoydum. Oyun başladı. Simvollar fırlandı, dayandı. Zevs ildırımını endirdi, simvollar yerindən oynadı, yenə fırlandı, yenə dayandı. Rəqəmlər artmağa başladı. Yüz oldu, iki yüz oldu, beş yüz oldu, min oldu. Dayanmadı. Min beş yüz oldu. Dayandı. Min beş yüz manat.
Oturduğum yerdə donub qaldım. Telefonu yerə qoydum, qalxıb otaqda gəzdim. Arvad yatırdı, oyatmadım. Pəncərədən bayıra baxdım, gecə sakit idi. Ürəyim döyünürdü, əllərim əsirdi. Min beş yüz manat! Evin təmirini bitirmək üçün lazım olan pul. O an anladım ki, bu mənə bir işarədir. Dərhal pulu çıxartdım. Bank hesabıma düşən kimi rahat nəfəs aldım.
Səhər tezdən durdum, arvadı oyatdım. Dedim: "Qalx, gedirik Qəbələyə". Arvad təəccübləndi: "Nə olub, niyə?" Dedim: "Gedirik evin təmirini bitiririk". Gözlərini açdı: "Pul hardandır?" Gülümsədim, dedim: "Yolda danışaram". Yolda hər şeyi danışdım. Onlayn kazinonu, oyunu, uduşu. Arvad əvvəl inanmadı, sonra pulu görəndə sevincdən ağladı. Məni qucaqladı, dedi: "Fərid, bu möcüzədir".
Həmin gün Qəbələyə getdik, ustalarla danışdıq, işə başladıq. İki həftəyə evin təmiri bitdi. İkinci otaq, mətbəx, həyət... hamısı yeni başdan düzəldi. İndi həftə sonları uşaqları götürüb gedirik Qəbələyə. Təmiz hava, gözəl təbiət, sakitlik. Uşaqlar həyətdə oynayır, mən də arvadla çay içirik. O anlar mənə dünyalar dəyər.
O uduşu heç vaxt unutmaram. O gecəni, o anı, o sevinci. İndi hər dəfə mostbet apk download apkpure yadıma düşəndə, təbəssüm edirəm. O proqram mənə bir evin təmirini bitirmək imkanı verdi. Amma ən böyük uduş uşaqlarımın üzündəki xoşbəxtlikdir. Onlar Qəbələdə oynayanda, güləndə, qaçanda, mən bilirəm ki, bu xoşbəxtlikdə o uduşun da payı var.
O gündən sonra bir daha oynamadım. O uduş mənə kifayət etdi. İndi işimə davam edirəm, ailəmə baxıram, Qəbələyə gedirik. Həyat davam edir. Və mən hər gün Allaha şükür edirəm ki, o gecə mənə bu şansı verdi.