Яку електрику купувати онлайн без ризику?

Tina
Відправлено 14 годин тому в розділ ОСББ, переглянуто 5 раз(-ів)

Друзі, планую оновлювати електрику в квартирі — розетки, вимикачі, датчики та інші дрібниці. Не хочу купувати наосліп і потім розчаровуватись у якості або чекати місяцями доставку. Хто вже замовляв онлайн і може поділитися чесним досвідом: сервіс, асортимент, надійність?

Кількість коментарів: 1
  • Endi
    14 годин тому

Я робила замовлення в інтернет-магазині Scneider Electric https://s-electric.com.ua/ і реально залишилась задоволена. Асортимент величезний — від простих бюджетних розеток до преміум-модульних систем і дизайнерських серій, є монтажні коробки, модульне обладнання, зарядні станції для електромобілів і різні аксесуари для кабелів. Консультанти не просто дали відповіді на питання, а допомогли підібрати те, що пасує саме для мого інтер’єру і по функціоналу. Доставка була швидкою, упаковка надійна, нічого не пошкодилось, а після встановлення видно, що якість на рівні — механізми працюють плавно, матеріали міцні, дизайн сучасний і акуратний. Враження залишились максимально комфортні, і тепер точно знаю, де замовляти електрику без ризику.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ