Чи існує «нормальний» постачальник електроенергії для бізнесу?

mega_li
Відправлено 3 дня, 15 годин тому в розділ ОСББ, переглянуто 15 раз(-ів)

Здається, що обрати постачальника електроенергії для підприємства — це майже як знайти хорошого бухгалтера: всі обіцяють, але ідеальних мало 🙂 Питаю без іронії — на що ви дивилися в першу чергу, коли обирали компанію для співпраці? Ціна, зрозумілі рахунки, адекватний контакт із живою людиною, а не лише листи за шаблоном? Можливо, хтось може порадити, як відрізнити реального надійного постачальника від того, хто просто красиво говорить. Буду радий будь-яким порадам, бо тема справді актуальна.

Кількість коментарів: 1
  • vsav
    1 день тому

Я керую торговою компанією і для мене стабільна електроенергія — це основа щоденної роботи. Раніше співпраця з іншими постачальниками була схожа на лотерею, але з Eco Sphere Innovation усе змінилося на краще. Це дійсно постачальник електроенергії https://e-si.energy/ для вашого бізнесу, який розуміє потреби підприємців. Особливо цінним став індивідуальний тариф від Eco Sphere Innovation, який підібрали з урахуванням нашого графіка споживання та сезонних навантажень. У середині робочого року ми побачили реальну економію, а не просто красиві цифри в договорі. Подобається, що компанія відкрита до діалогу і не уникає складних питань. Відчувається, що це партнерство на довгу дистанцію, а не разова угода. Зараз можу сміливо рекомендувати їх іншим підприємцям.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ