Mebel-24 - Від дизайну до доставки

razum1st
Відправлено 1 день, 9 годин тому в розділ ОСББ, переглянуто 6 раз(-ів)

Сайт – це візитівка компанії. По тому, як він зроблений, можна зробити висновки про підхід до справи. Аналізуючи сторінку https://mebel-24.com.ua/uk/kuhni/ , я побачив не просто вітрину товарів, а відображення цілісного сервісу. Усе починається з вибору типу кухні (економ або на замовлення), що вказує на клієнтоорієнтованість. Далі, для тих, хто обирає індивідуальний проект, прямо на сторінці описані кроки: виклик дизайнера, створення проекту, вибір матеріалів. Це прозорий і зрозумілий ланцюжок дій. Важливим елементом я вважаю блок про іншу меблі для кухні. Це показує, що компанія думає про потреби клієнта комплексно: тобі не лише гарнітур зроблять, а й запропонують стіл та стільчики в тому самому стилі. Також на сторінці є посилання на розділ «Знижки» та контакти. Вся необхідна інформація зібрана в одному місці, не треба шукати по всьому сайту. Така структура говорить про те, що компанія продумала шлях клієнта від моменту зацікавленості до моменту отримання товару і намагається зробити його максимально зручним. Мене це переконало в тому, що я маю справу з організованою командою, а не з перекупниками.

Коментарі відсутні.
  • Додайте перший коментар!

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ