Що обов’язково має бути в домашній аптечці?

vsav
Відправлено 2 дня, 1 година тому в розділ ОСББ, переглянуто 12 раз(-ів)

Останнім часом зрозуміла, що моя аптечка — це суцільний хаос: старі пігулки, розірвані упаковки, навіть термометра немає. Тож вирішила навести лад і скласти нормальний список потрібного. Підкажіть, будь ласка, що ви тримаєте вдома “на всякий випадок”? Може, є якісь універсальні речі, які реально рятують у побуті, коли раптово щось заболить?

Кількість коментарів: 1
  • mega_li
    2 дня, 1 година тому

Розумію! Наприклад, для мене афлодерм https://zdravica.ua/drugs/afloderm став справжнім порятунком, бо шкіра в мене чутлива і часто реагує на сонце, укуси чи побутову хімію. У домашній аптечці завжди лежить цей крем — він допомагає при подразненнях, алергічних висипах, навіть при легких опіках. Я не люблю експериментувати з сумнівними засобами, тому замовляю все тільки через інтернет аптеку Здравиця. Там зручно купити ліки онлайн в Україні, не виходячи з дому, і бути впевненою, що отримаєш оригінальний препарат. Особливо подобається безкоштовна доставка до найближчої аптеки — не треба чекати кур’єра годинами. А ще приємно, що оформлення замовлення на сайті цілодобово, бо іноді проблеми зі шкірою трапляються несподівано. Він допомагає швидко зняти свербіж і почервоніння, тому я впевнена, що він має бути в кожній аптечці.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ