Мій досвід покупки запчастин

Назарій
Відправлено 2 тижні, 6 днів тому в розділ ОСББ, переглянуто 24 раз(-ів)

Хочу поділитися досвідом, який, можливо, буде корисним тим, хто шукає запчастини акпп Форд https://akpp-beretta.com/kataloh-tovariv/ford Сам я власник Ford Focus 2 з автоматичною коробкою 4F27E. Останнім часом почались ривки при перемиканні передач, плюс з’явився шум при русі на задній. По діагностиці стало зрозуміло — настав час міняти частину комплектуючих у коробці. Спочатку чесно хотів брати б/в, але вирішив не ризикувати — автомат не терпить абияких деталей.

Після пошуку в інтернеті натрапив на зручний сайт — каталог там дійсно чітко зроблений саме під АКПП Ford. Є і фільтри, і фрикціони, і ремкомплекти — все нове, брендові позиції, а не ноунейм. Я легко знайшов свій комплект для 4F27E, плюс додатково замовив прокладку піддону та фільтр. Консультант уточнив VIN, щоб уникнути помилки, і підібрав усе точково. Доставили швидко — за два дні мав усе на руках.

Ціни, до речі, теж приємні — я порівнював із кількома популярними автомагазинами, і тут вийшло дешевше, ще й якість без питань. Після заміни коробка працює плавно, ривків немає, навіть витрата пального трохи знизилася.

Висновок: якщо шукаєте запчастини для акпп Ford, реально раджу звернути увагу на цей магазин. Усе чітко, швидко і професійно. Тепер знатиму, куди звертатися наступного разу.

Якщо в когось є досвід заміни інших моделей АКПП на Форд, пишіть – буде цікаво порівняти!

Коментарі відсутні.
  • Додайте перший коментар!

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ