Друк блокнотів: скільки це коштує і де замовляти?

Elvira
Відправлено 2 тижні, 1 день тому в розділ ОСББ, переглянуто 30 раз(-ів)

Чи хтось може порадити, де можна замовити блокноти на замовлення в Україні? Я бачив кілька пропозицій в інтернеті, але ціни дуже різняться, і важко зрозуміти, що справді варте своїх грошей. Як правильно підійти до вибору? І чи є якісь хитрощі, щоб не переплатити?

Кількість коментарів: 1
  • kolok
    2 тижні тому

Коли працюєш із клієнтами напряму, дуже важливо, щоб навіть подарунок виглядав на рівні. Тому вирішила замовити друк блокнотів на пружині https://art-press.com.ua/uk/products/notebooks/ у «Арт-ПРЕС» – бо побачила, що є шкірзам і гарантія якості. І це виявилося правильним рішенням. Мені допомогли з дизайном, підібрали все під стиль мого бренду, поради дали дуже слушні. Виготовили швидше, ніж я очікувала, та ще й врахували деякі зміни в процесі, які я просила. Отримала замовлення швидко, все було охайно упаковано, ніби дорогий подарунок. Зараз мої клієнти не лише отримують консультацію, а й гарний блокнот, яким реально користуються. Це дрібниця, але додає довіри і позитиву. Рекомендую перевіреною людиною, яка цінує репутацію.

Додати коментар
Форум
Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити коментар!

Розділи
ОСББ

тут обговорюємо питання щодо створення та роботи ОСББ